Har du nogensinde smagt RIGTIG god kaffe?!

Still I gotta say…

PD1PD2

I starten af mit og Patricks forhold, sagde han til mig: “haha, vi er blevet kærester, og du har ikke engang hørt mig synge!” Og jeg var sådan lidt – øh – nej, skulle det gøre nogen forskel? Det var først senere jeg erfarede at det der med at synge, det var rent faktisk noget han kunne, så knapperne helt automatisk sprang op i bukserne på de tøser der overhørte det. Det gjorde mig selvfølgelig både stolt og glad, sådan at have min helt private Søren Banjomus, som kunne finde på at ringe op midt om natten og synge Stevie Wonders “I just called to say, I love you”, men ikke desto mindre tog det alligevel fusen totalt på mig, at se ham synge Marilyn for fuld udblæsning på årets sidste Grøn Koncert i Valby, som en del af Lukas Grahams storslåede show. 35.000 festlige lyttere gør et og andet, og selvom jeg hverken lider af sceneskræk eller menneskefobi, tror jeg næppe der var kommet meget andet lyd ud af mine læber, end en nervøs rallen, hvis det var mig der havde stået deroppe.
Lukas show var som en kæmpemæssig katalysator, som en hvirvelvind af lyd og følelser, der tager dig op og fører dig henover pladsen og op på scenen, hvor du, sammen med 35.000 mennesker, flyder ind i det overskud af lykke og energi, som stråler ud deroppe fra. Det var ret vildt!

image

image

Efterfølgende fejrede vi afslutningen af Grøn Koncert på Copenhagen Records, og det blev for mit vedkommende en aften, hvor jeg fik drukket mere alkohol, end hvad jeg har præsteret de seneste to år til sammen. (Nuvel, der skal vidst heller ikke så meget til, eftersom småbørnsmor og ammeindlæg ikke rimer skidemeget på øl og sjusser).
“Er du ikke stolt af mig?” spurgte Patrick, da vi tog en Uber hjem ud på de små timer. Og jo, jeg er megastolt! Men endnu mere spændt, tror jeg, fordi jeg ved en lille smule om hvilke sange han har i støbeskeen, og som bliver udgivet en dag ud i fremtiden. Og jeg kan ikke komme uden om, at jeg virkelig ser frem til at resten af verden også får lov at høre dem – også selvom det skulle betyde at min mand risikerer at få krigsskader fra de mange springende bukserknapper 😀

https://instagram.com/p/5jy0ZVybaD/?tagged=patrickdorgan

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du nogensinde smagt RIGTIG god kaffe?!