Hvem er vi

På videoen ses 4 årige Camelot efter First Choice, som har været forsøgt tilredet i 9 måneder andetsteds.  Han var traumatiseret da han ankom, efter de mange måneders forsøg på tilridning. Han har på videoen været i træning hos Rockthepony i knap 3 måneder.

Anne Søndergaard

Anne Søndergaard er oprindeligt uddannet skolelærer, men har tilredet og trænet utallige heste, siden 1997. Særligt de unge heste, har haft Annes interesse, og den erfaring hun gennem de seneste 22 år har opsamlet gennem utallige tilridninger, har været med til at forme og danne den måde Anne griber tingene an på idag. Gennem årene har Anne været ansat i forskellige trænings og dressurstalde, eksempelvis Olsen Dressage, Stutteri Brandtofte, Copenhorses, Stutteri Nørregaard og Stutteri Hønnerup. Det er blevet til bunkevis af tilridninger og ganske megen uddannelse af især de unge heste. Det har altid været væsentligt for Anne, at en tilridning foregår så tillidsfuldt og positivt som muligt. Derfor udviklede Anne, allerede for mange år siden, en metode, hvor hesten under tilridningsprocessen, kan føle sig tryg hele vejen igennem. Det har afstedkommet at mange nervøse og mistroiske heste, er blevet tilredet komplet problemfrit og uden nogle traumer i bagagen.

Anne vægter desuden højt, at hesten i de første måneder, lærer de basale hjælpere at kende, samt kan rides rundt for følsomme hjælpere i en blød og eftergiven form.

Privat danner Anne par med sanger/kunstner Patrick Dorgan. Sammen har de 2 børn, Vito og Sally, samt Sigurd, en alaskan malamute, som er lige så rar som han er stor.

Sofie Storm

Groom og hestepasser

Sofie er 20 år og holder et sabbatår fra sine studier. Hun har haft hest det meste af sit liv og har en rolig, blid og omsorgsfuld måde at håndtere hestene på. For Sofie er det helt naturligt at tage ansvar og drage omsorg for de dyr hun passer og håndterer, hvilket gør hende til den perfekte hestepasser hos Rockthepony.