Trods-alder eller tosse-alder??

Snyder du dig til succes?

aks1

Alle mennesker vil gerne have succes. I hvert fald dem jeg kender. Succes på jobbet, succes med familien, succes med sig selv, sin krop, sit look eller bare sit liv generelt.
Jeg er vokset op på Fyn, temmelig langt ude på landet. Jeg har lært at hvis man vil noget, så må man lægge sig i selen for det, man må svede for sin succes, sørge for at fundamentet omkring det man laver er holdbart, førend man smider næste sten ovenpå. Jeg har også lært at man ikke smykker sig med lånte fjer; man står inde for det man kan, men man spankulerer ikke rundt som en anden vigtig hane, for at flashe sine talenter – og man lyver sig aldrig bedre end man er – tværtimod!
You fake it untill you make it
Min kæreste arbejder i musikbranchen. Og her opererer man i helt andre termer. Han har introduceret et begreb for mig der hedder ”fuld movie”. Fuld movie betyder, i sin enkelthed, at for at få en bestemt energi i et rum eller omkring et projekt, kan det være nødvendigt at give energien et slags elektrisk stød – som en hjertestarter. Lad os nu lege, at du ønsker noget særligt i dit liv – du ønsker at være noget du ikke helt er (endnu). Ved så at give alt hvad du har i dig, for at ”være” det du ønsker at være (også selvom du ikke er det endnu) så sender du energi ud i rummet til andre folk, som opsnapper din energi og spejler den tilbage til dig med samme vibe og dermed giver dig et energi-boost og en bekræftelse. Pludselig er der altså skabt noget rigtig positivt ud af ingenting. En hype, vil nogen nok kalde det. Bliver hypen eller bekræftelsen stærk nok, ja så vupti – så ER du pludselig blevet den du gerne vil være
Hvad er så mest rigtigt at gøre? Havde nogen spurgt mig for 5 år siden, havde jeg uden tvivl svaret at gedigent arbejde, hvor man ikke slår større brød op end man kan bage, til hver en tid vil være at foretrække. Men i dag er jeg ikke længere så skråsikker. Tværtimod må jeg indrømme at den der ”stiv-pik-og-håret-tilbage-attitude” kan noget, som den hårdtarbejdende, men beskedne tilgang til livet, bare har svært ved at hamle op med. Dermed ikke sagt man skal snyde sig gennem tilværelsen eller at man ikke skal arbejde hårdt. Selvfølgelig skal man det! Men som min kæreste siger: Hvad er det hele værd, hvis ikke man må kalde sig den bedste og i øvrigt ha det skide sjovt undervejs! Hvad tænker du?

 

1

  • Jeg tænker super godt foto du har lagt op og ja selvbekræftelser og visioner er vigtige at sende ud og få feedback på og det er vigtig, at gøre det man brænder for og føler for.
    Hvis man samtidig har det sjovt, hyggeligt, godt med det, så er det ekstra pote.
    Men det vigtigste er at hvile i sig selv og de tiltag man gør eller er midt i 🙂
    Hilsner og en energi fyldt weekend !!!!!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trods-alder eller tosse-alder??