Mens min mand hænger ud med Christopher, Brandon og Hedegaard...

Hvad laver hestene så her i sommerferien?

Selvom Vito, Sally og jeg bor på Fyn hele juli måned, hvor Patrick skal turnere landet tyndt med Lukas Graham til Grøn Koncert, så betyder det ikke at hestene derhjemme bare holder fri.

is11

Smukke Isenbart er netop rejst til Frederiksværk, hvor Flemming Lyngsø Thomsen vil tage sig kærligt af hans ridning og uddannelse den næste rum tid. Flemming har haft et godt øje til Isenbart længe, og det bliver spændende at se hvordan Isenbart kommer til at forme sig under hans ridning 🙂

 

hunger11

Hunger Games har holdt 14 dages velfortjent ferie og bliver derefter motioneret af Amalie Hebsgaard. Amalie er rytter for det svenske landshold og rider selv dressur på S-niveau.

 

 

Sjulli11

Sjubell og Anne-Mette har netop været afsted til landsstævne i Haderslev. Her vandt de ikke mindre end to klasser med flotte procenter over 71. Den sidste dag var Sjubell blevet lidt træt i heden og de måtte se sig henvist til andenpladsen.

 

Zorro11

Anne-Mette havde også Valhallas Zorro med, som på trods af sine kun 6 år, red sig ind blandt placeringerne i det rutinerede felt. Zorro delte som sædvanligt vandene blandt dommerne, hvilket efterhånden er mere reglen end undtagelsen.

Anne-Mette tager både Sjubell og Zorro med i træningslejr hos Allen Skov, hvor de skal øve sig flittigt hele juli måned og finpudse formen frem til DM.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mens min mand hænger ud med Christopher, Brandon og Hedegaard...