Gæt en skarnsstreg...

Må man godt synes at man har det for nice?

image

Vi skal helst ha det lidt småskidt hele tiden – så har vi det bedst! Eller vores venner har det i hvert fald bedst, ikk’? Hvis noget er gået godt – du har fået en god eksamenskarakter, eller har tabt dig 5 kg eller du har fået en flot ny bil, så er det vigtigt at du lader nyheden sive samtidigt med en lille information om noget der er lidt træls. Har du fået dit ønskejob, er det passende lige at nævne den fartbøde du fik igår, og er du blevet gravid med ønskebarnet, kan det være anbefalelsesværdigt at lade et par ord falde om den ostemad du højlydt ørlede op på toilettet i toget, og så videre. Altså; gode nyheder for dig, glider lettere ned for andre, hvis du serverer dem med en lille smule bitter malurt. Så når jeg nu, om lidt skriver at det faktisk er ret nice at være mig lige for tiden, ja, så tænker jeg,at jeg lige vil forberede dig, kære læser, og for at niceness’en ikke bliver dig for kvalm, har jeg listet 5 forskellige malurter til sidst i teksten, som du frit kan vælge fra, hvis du skulle finde det nødvendigt. :-p

Nuvel, årsagen til mit ualmindeligt gode humør, skyldes nok at jeg grundlæggende går rundt og føler mig sådan lidt rig. Især på grund af min familie, som tæller en dreng med flere skarnsstreger i sine bukselommer end Emil fra Lønneberg har træmænd, samt en pige der smiler og griner så hjertevarmt, at selv den sureste gamle bankmand må lette på slipset, og en kæreste der – på trods af at være skidehamrende umulig på alle mandemåderne, gør mig utrolig stolt. Patrick har endelig fået sparket hul på sin karriere, og laver nu rent faktisk det han aller helst vil – og det er sq da for nice! Og Nåhr ja, sidst men ikke mindst, så fik jeg en rigtig glædelig nyhed fra Anne-Mette og fine Sjubell idag. De har været til start ved Malmø Horse Show i disse dage, og ikke nok med de blev 3’ere i juniorklassen i tirsdags og 2’ere i går, ja så red de rent faktisk sejren hjem i kürklassen idag, med intet mindre end 73.5%. Det er da lige til at blive i ualmindelig godt humør af.

image

image

Forslag til malurt:

* Der roder altid pisse meget hjemme hos mig

* Jeg kom for nyligt til at tage fejl og kalde en mands kone for hans datter (skideflovt)

* Jeg kan ikke blive brun, kun rød, fregnet og så hvid igen

* Hver morgen går jeg på kur og hver aften har jeg glemt det igen

* Jeg render næsten altid rundt med plastre i knæhaserne på grund af vabler fra ridestøvlerne

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæt en skarnsstreg...