SEEEEEE EN FIR-VEN!

Nr 6 til DM for juniorer

Sjul2

Anne-Mette og Brandtoftes Sjubell har været på spil igen! Denne gang til DM for juniorer. Deres træningskurve op til stævnet har været formidabel, hvilket ikke mindst kunne ses på sidste weekends storsejr i küren i Malmø. Desværre viste Sjubell sig at være i lidt for god form, for han var ifølge Anne-Mette så glad at han, med ørerne fremme, lige viste lidt ekstra kunster og buk for det fremmødte publikum.

Heldigvis holdt den efterhånden temmelig erfarne chauffør hovedet koldt og fik redet den kække hest fornuftigt igennem programmerne. Selvom de tabte nogle dyre point undervejs, grundet Sjubells lidt for store overskud, rakte deres procenter alligevel til en samlet 6. plads i det skrappe felt!

Sjubell er stadig ung og Anne-Mette og han har kun arbejdet sammen i forholdsvis kort tid, så deres målsætning var at ride med i A-finalen og blive blandt de 10 bedste. Det må man i den grad sige de indfriede. Og havde Hr. Pelle (som Anne-Mette kalder ham) nu valgt at iklæde sig sin stævnehabbit den pågældende weekend frem for fest-og-ballade-skørtet,  så tror jeg de kunne have haft en hov i medaljerækken.

De har heldigvis årene for sig, og jeg glæder mig til at se hvad de kan udrette fremover.

sjul4

Sjul3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEEEEEE EN FIR-VEN!