ak2

 

Hvem er jeg?
• 33 år – bor i KBH Indre By med sanger Patrick Dorgan. Mor til Vito på 2,5 år og Sally på 8 måneder. Driver i samarbejde med partner in crime Angelika Nallino, dressurstalden Copenhorses, der ligger ved Taastrup.

Prøver så vidt muligt at få det bedste ud af den, til tider udfordrende, cocktail, det er at være mor til to blebørn – jonglere med hestekræfter på bondegården og løbe parløb med Mr. Dorgan i Indre By 😀

Hvad blogger jeg om?

Jeg har tilsyneladende valgt at sætte mig så gedigent mellem tre stole her i livet, at man skulle synes at samtlige af projekterne måtte mislykkes. Når jeg spørger mine veninder: Hvordan gør I? Hvordan får I tingene til at hænge sammen – med to små børn,  drift af en stald, samt bopæl i KBH, hvor kærestens karriere kræver sin kvinde (på mange forskellige måder) – ja så svarer de: Æhm…. jeg tror ærlig talt ikke jeg ville orke dit liv(!) Og ja – det kan jeg på den ene side så godt forstå – for det er også mere eller mindre en vanvidsforestilling at være med til. – Men på den anden side – ja, hvis man ikke vi nøjes i nogen af livets aspekter – så må man igang med at danse! Og det gør jeg så – for fulde gardiner – og det er nok mest af alt det, som den her blog kommer til at handle om: Dansen med Patrick, med musikken, med børnene og med hestene!

 

Tjek Patrick Dorgan ud her:  https://www.youtube.com/watch?v=JgAKCISGoh0
Tjek Copenhorses ud her:  http://news.copenhorses.dk/