Hvad kan vi bruge gummistøvler til?

Tomorrowland

image

I don’t feel like doing anything – lalalalala! En følelse du kender? Normalt farer jeg rundt som en forskruet kalkun med pip i pludreapparatet og foretager mig 3 – 4 ting på en gang. Men de seneste 14 dage er jeg stået op med den der følelse af, at selv det at skulle tage tøj på, var noget jeg måtte udsætte til klokken mindst 11-15 stykker…. Og alt hvad jeg egentlig burde få gjort… det kan jo bare gøres i morgen..eller dagen efter… eller måske kommer der en anden og gør det?
Men hvad laver man så – når man nu ikke gider lave noget?? (Og vejret poster throwback af sidste års efterår). Ja så er det, at man genopdager glæden ved at se film! Jeg mistede ellers interessen for det der med film for en del år siden. Pludselig blev det bare uinteressant – svært at koncentrere sig om, og jeg begyndte at bruge de første 8 minutter af de film vi så, til at falde i søvn på. (Så jeg har set de første 8 minutter af RIGTIG mange film!)
Nuvel – denne sommer har jeg mere eller mindre været alene om min Netflix, og det betød at jeg – helt uden at tænke over det – scrollede forbi alle voldsfilmene, krigsfilmene – ja i det hele taget alle dem med mænd og guns på coveret og ned til…. (ooooh gyyys – forbudt!!) kærlighedsfilmene og de dokumentarer der handler om mennesker og hvad der sker for dem i deres liv. Med andre ord: Alle de film som min mand ALDRIG gider se. (Og som jeg derfor automatisk har sorteret fra i min bevidsthed som options til en filmaften. Men nu, hvor jeg sad der ganske alene og ikke skulle tage hensyn til NOGEN andre end mig selv, ja så var det at jeg kom til at klikke ind på sådan en rææææægtig kærlighedsbasker. Helt forfærdelig forudsigelig – helt utrolig stereotyp og heeeeeelt fantastisk vedkommende og ligetil. Haha, I said it! Jeg er til fals for ussel hollywood-love! Men helt ærligt – Er det ikke det det hele egentlig handler om? 😀

image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad kan vi bruge gummistøvler til?