Tilhører du gentleman-årgangen?

Vi sveder men vi har det godt!

image

Tre gode rideture idag! Føler mig simpelthen så heldig at have så fine kvalitetsheste at ride rundt på til daglig. Det er næsten som en sauna at ride rundt i ridehuset i den her hede. Jeg rider som oftest alene, hvilket er godt for koncentrationen, men lidt kedeligt set med de sociale briller på. Men får man en fed tur, vejer det som regel op for det lidt ensomme aspekt i at ride alene.
På det øverste billede herover ser I en skøn 6 års vallak efter Tailormade Temptation. Han er noget af det flinkeste, og så ligner han en rigtig barbiehest. Herunder ses først 6 årige Armani efter Aljano/Cor De La Bryere. Armani har lige lært at bytte, og det klarer han bare til UG! Det sidste foto viser 4 årige Hunger Games Firfod efter Sunny boy/Michellino. Han er stadig ung og grøn, men galoperer simpelthen så utrolig godt, at man næsten altid lister sig til en ekstra runde i galop, bare for liiiige at være sikker på at den er god nok – han galoperer fantastisk!
image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilhører du gentleman-årgangen?