Hvem er vi

På videoen ses 4 årige Camelot efter First Choice, som har været forsøgt tilredet i 9 måneder andetsteds.  Han var traumatiseret da han ankom, efter de mange måneders forsøg på tilridning. Han har på videoen været i træning hos Rockthepony i knap 3 måneder.

Anne Søndergaard

Anne Søndergaard er oprindeligt uddannet skolelærer, men har tilredet og trænet utallige heste, siden 1997. Særligt de unge heste, har haft Annes interesse, og den erfaring hun de seneste mange år har opsamlet gennem utallige tilridninger, har været med til at forme og danne den måde Anne griber tingene an på idag. Gennem årene har Anne været ansat i forskellige trænings og dressurstalde, eksempelvis Olsen Dressage, Stutteri Brandtofte, Copenhorses, Stutteri Nørregaard og Stutteri Hønnerup. Det er blevet til bunkevis af tilridninger og ganske megen uddannelse af især de unge heste. Det har altid været væsentligt for Anne, at en tilridning foregår så tillidsfuldt og positivt som muligt. Derfor udviklede Anne, allerede for mange år siden, en metode, hvor hesten under tilridningsprocessen, kan føle sig tryg hele vejen igennem. Det har afstedkommet at mange nervøse og mistroiske heste, er blevet tilredet komplet problemfrit og uden nogle traumer i bagagen.

Anne vægter desuden højt, at hesten i de første måneder, lærer de basale hjælpere at kende, samt kan rides rundt uden stort pres, i en blød og eftergiven form.

Privat danner Anne par med sanger/kunstner Patrick Dorgan. Sammen har de 2 børn, Vito og Sally, samt Sigurd, en alaskan malamute, som er lige så rar som han er stor.

Gabríel Skarphéðinsson Groom og hestepasser

Gabríel er 20 år og fra Island. Han har pt været en del af teamet hos Rockthepony siden oktober 2020, så han er velkendt blandt både mennesker og heste. Gabríel varetager den daglige pasning og vedligholdelse i stalden, samt træder gerne til hvis der er brug for en ekstra hånd med træningen af hestene. Gabríel har været omkring isalndske heste hele sit liv og har en naturlig indføling og rolig omgang med hestene. Han taler endnu ikke dansk på fuldtid, men er prof på både islandsk og engelsk.

 

Kira Pil Wilbrandt

Kira hjælper Anne i den daglige træning med hestene. Hun sadler op og longerer og er igang med at lære omkring tilridningsmetoderne. Kira er en pige i balance med sig selv. Det giver hende ro og overblik, selv i pressede situationer. Hun er reflekerende og analytisk i sin tilgang til arbejdet med hestene, og vigtigst af alt, så holder hun umådeligt meget af dyr, hvorfor hestene automatisk føler sig i godt selskab med hende, hvilket er en forudsætning for at de er klar til at lære.